همه دستگاه ها در این روش ماهیت جرقه زنی دارند و با ایجاد انرژی شکست مولکول اگسیژن را فراهم می آورند . اما تفاوت در اینجاست که بتوانیم اتم اکسیژن را با غلظت های لازم و قابل کنترل تولید نماییم . جالب ایست بدانید در خصوص استفاده جهت مصارف عمومی از جمله پالایش و ضد عفونی آب - میوه - سبزیجات - مرغ و گوشت و ... نیاز به ثبات غلظت نبوده و عملا نوسان غلظت در دستگاه و پلایشگر های خانگی کالیبره نمی شوند.
از آنجایکه کاربردهای بهداشتی و درمانی در این روش بر اساس میزان غلظت و ثبات آن مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه های خانگی قابلیت کاربردهای بهداشتی و درمانی را نداشته و اساسا دستگاه ها و پالایشگر های خانگی وارداتی و داخلی فقط برای استفاده جهت مصارف عمومی کاربرد دارند .