مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو تفاوت‌های "آب معدنی" و "آب آشامیدنی" را توضیح داد.

دکتر حسین رستگار گفت: "آب معدنی" و "آب آشامیدنی" تفاوت‌هایی دارند که مردم هنگام مصرف بهتر است این مطالب را بدانند.

به گفته وی، "" به آبی گفته می‌شود که از یک منبع ثابت مانند چشمه تامین شده، طی چهار فصل نباید محتویات آن تغییر عمده‌ای داشته باشد و برای تهیه آب معدنی بسته‌بندی شده هیچ گونه عملیات یا اصلاحی روی آن صورت نگرفته و حداکثر می‌توان از صافی‌هایی برای گرفتن مواد جامد استفاده کرد.

رستگار افزود: بنابراین "آب معدنی" بدون هیچگونه تغییری مستقیما از منبع تولید شده و به داخل ظرف بسته بندی انتقال پیدا می‌کند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد " آب آشامیدنی" نیز اظهار داشت: "‌آب‌های آشامیدنی" قبل از بسته بندی در ظروف، تحت اصلاحات قرار می‌گیرند. به عنوان مثال با استفاده از عوامل ضدمیکروب و همچنین عبور از فیلترها با سایزها و نوع‌های مختلف مورد اصلاح قرار می‌گیرد و قابل مصرف برای برای مصرف کنندگان می‌شود. پس از این مراحل نیز در ظروف بسته بندی قرار میگیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، رستگار اظهار داشت: تنها تفاوت عمده " آب معدنی" و "آب آشامیدنی" این است که در "آب معدنی" اصلاحاتی روی آن صورت نمی‌گیرد و مستقیما بعد از آزمایش‌های مختلف در بسته بندی قرار می‌گیرد، اما " آب آشامیدنی " قبل از بسته بندی حتما تحت مراحل اصلاحی مانند میکروب کشی و حذف املاح قرار می‌گیرد.

 

ایسنا